Bemutatkozás

A Patella-96 Kft. ma már Magyarország legnagyobb gyógyászati segédeszköz nagykereskedelmi vállalata. Üzletágunk 2001-ben indult és folyamatosan fejlődik. Közel 9000 segédeszközt forgalmazunk, és több mint 180 beszállítóval állunk kapcsolatban.

Nap mint nap 50 fős csapatunk dolgozik azon, hogy partnereink elégedettek legyenek. 3600 m2-es raktárunkból napi 1100 darab kiszállítást végzünk, több mint 400 gyógyászati segédeszköz boltba, cipőszaküzletbe és mintegy 1000 patikába. Partnereink egy része referencia bolt, akik a szolgáltatásaink eredményességének köszönhetően elkötelezettek felénk. Úgy érezzük, hogy sikerünk titka filozófiánk, miszerint akkor lehetünk eredményesek, ha a betegek és a Partnereink egyaránt elégedettek. Ezért igyekszünk megfelelni Partnereink legkülönlegesebb igényeinek is.

A patella.hu weboldalunkon a termékeket jelenleg közel 40 kategóriába soroltuk, ahol a forgalmazott termékekről többek között leírást, képet és a legközelebb található boltot is megnézheti az érdeklődő. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kínálatunkat a piacon felmerülő igényekhez igazítsuk, és az újdonságnak számító termékek, eszközök folyamatosan elérhetőek legyenek az adatbázisunkban. Kínálatunkban megtalálhatóak a társadalombiztosítás (OEP) által támogatott és nem támogatott termékek egyaránt.

A gyogybolt.hu webáruházunk célja, hogy a fogyasztók kényelmesen otthonról is elérhessék termékeinket.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy kellemesebb felhasználó élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az "Értem" gombra kattintással hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

További információk